Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Publikum jubler idet de leser teksten på draktene til den 4 år gamle jentas familie

Det er ingen hemmelighet at skilsmisser kan være tøffe for barn. Ofte blir det et dilemma med fordeling, økonomiske utfordringer og logistikk i hverdagen.

Noen foreldre skilles som gode venner, andre ender i rettsak. Da er det gjerne barna det går hardest utover i en hverdag der de lett kan føle seg som en sprettball mellom to parter.

Under ser vi bildet av Mealyn på fire år, en lovende fotballentusiast. Foreldrene og deres nye utkårede deler heldigvis hennes lidenskap.

Maelyns mor og far, Clara og Rick, skilte seg i 2013, men var fast bestemt på å ikke la skillsmissen gå utover hvordan de er som foreldre. Det var da Clara kom opp med en inkluderende idé – drakter som viser at alle er en naturlig del av familien!

Resultatet ble slik:

– Det er viktig at Maelyn vokser opp og vet at mamma og pappa klarer å gjøre det beste ut av situasjonen, forteller mor Clara.

Faren legger til:

– Det handler om å lære seg å sette personlige ulikheter til side for å gjøre det beste for banet. Barnet ditt har deg som rollemodell og nettopp derfor er det så essensielt at vi lærer Maelyn å elske andre mennesker.

Kilde: Today

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)