Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Publikum blir helt fra seg når disse to synger «You Raise Me Up»

Rolf Løvland har skrevet det mange synes er verdens fineste sang.

«You Raise Me Up» synges og synges på nytt. Vi elsker låta, og ser ikke ut til å få nok av den. Stadig er det noen som prøver seg på en coverversjon.

Sangen spilles i bryllup, begravelser og i forbindelse med andre store arrangement. Derfor har mange av oss et helt spesiell forhold til både tekst og melodi.

Teksten er så sterk at den kan røre selv de kaldeste av oss.

I denne filmen står to veldig unge mennesker på scenen, og de fremfører sangen på en måte som får publikum til å både gråte og skrike.

Disse to treffer oss midt i hjertet!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette