Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Når den hjemløse mannen ser seg i speilet etter makeoveren, bryter han sammen

Nettet kan by på mange fantastiske videosnutter der mennesker får seg en makeover. De blir helt nye i løpet av kort tid. Filmen under er nok den aller mest rørende og den fineste makeover-filmen vi har sett.

En hjemløs 55-åring får en makeover som forandrer alt. Han er ikke til å kjenne igjen. Når han så ser seg selv i speilet, og ser hvordan han nå ser ut? Da bryter han sammen. Dette øyeblikket er utrolig vakkert.

Under videoen som er lagt ut på Facebook, står det skrevet (på spansk): «Alle har en historie, og dette er en av dem som er verdt å fortelle». Vi kunne ikke vært mer enig i det.

Se den utrolige forandringen!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette