Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Maskoten utfordret sikkerhetsvakten til duell. Det var nok ikke så lurt

Vi tar turen over Atlanterhavet og lander i Houston der baseballaget Houston Astros spiller sine hjemmekamper. I likhet med andre store idrettslag har også denne foreningen sin egen maskot. Denne går under navnet Orbit og har som hovedoppgave å sprite opp stemningen med dans og andre sprell.

Denne gangen er det sikkerhetsvakten som blir offer for Orbits lystige oppvisning spekket med spreke dansetrinn. Det oppfordres med andre ord til duell. En duell med et særdeles fengende, dog overraskende utfall.

For en duell!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette