Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen ville ta hevn. Da betaler han skatten med flere hundre tusen mynter

Nick Stafford følte han ble dårlig behandlet av menneskene som jobbet på DMV (Department of Motor Vehicles). Det var da lysten etter hevn brått dukket opp hos mannen. Han fant deretter på noe som fikk de som jobbet der til å sukke tungt.

Han skulle betale en skatteregning på 2987 dollar (tilsvarer cirka 25300 norske kroner). Denne regningen betalte han ved hjelp av mynter.

Nick trasket inn på kontoret til DMV med trillebårer fylt med 300.000 «pennies».

De som jobbet der måtte telle pengene for hånd – det tok sin tid.

«Stuntet» endte opp med å koste en hel del for Nick, men han uttaler at det var verdt hver eneste krone. Hevnen var altså søt!

Over 700 kg med mynt!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette