Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen tar internett med storm når han synger «Ave Maria» i en konteiner

Mannen går inn i en tom konteiner og viser den frem på film. Siden han sto der i en tom konteiner, tenkte han at han kunne benytte denne muligheten. Han begynner så å synge den nydelige sangen «Ave Maria». Ingen av oss var forberedt på at han kunne vise frem en så stor og fantastisk stemme. For et talent!

Enda mer spesielt blir det nettopp fordi han bare plutselig begynner å synge i en konteiner. Som om det er en helt vanlig ting å gjøre. Som om han gjør det hver eneste dag.

Nå tar han nettet med storm, og vi forstår godt hvorfor.

La ørene dine nyte dette!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette