Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Mannen sier at kona er heldig som giftet seg med ham, men svaret hennes er genialt

Kilde: Little Things

«Du er heldig som giftet deg med meg»

Thomas Wheeler, administrerende direktør i et stort forsikringsselskap, og hans kone kjørte på motorveien da han oppdaget at de trengte å fylle bensin.

Wheeler kjørte av motorveien ved neste avkjøring og fant en nedslitt bensinstasjon med kun én bensinpumpe. Han spurte den eneste som jobbet der om å fylle tanken og sjekke nivået på oljen. Så tok han seg en gåtur rundt stasjonen for å strekke litt på beina.

Da han var på vei tilbake til bilen, la han merke til at kona snakket med mannen som fylte bensin. De hadde en svært engasjerende samtale så det ut som. De sluttet å snakke da Wheeler betalte for bensinen.

Da Wheeler så satte seg inn i bilen igjen, så han at mannen vinket til kona og sa: «Det var topp å snakke med deg». Mens de kjørte ut fra bensinstasjonen, spurte Wheeler kona si om hun kjente denne mannen. Det innrømmet hun at hun gjorde.

De hadde gått på videregående sammen, og hadde vært sammen i ett år.

«Wow, du var heldig som traff meg», skrøt Wheeler. «Hadde du giftet deg med ham, hadde du vært kona til en som jobber på en bensinstasjon, istedenfor å være gift med en administrerende direktør».

«Kjære, hadde jeg giftet meg med han, ville han vært administrerende direktør, og du hadde jobbet på en bensinstasjon».

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)