Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Mannen sier at kona er heldig som giftet seg med ham, men svaret hennes er genialt

Kilde: Little Things

«Du er heldig som giftet deg med meg»

Thomas Wheeler, administrerende direktør i et stort forsikringsselskap, og hans kone kjørte på motorveien da han oppdaget at de trengte å fylle bensin.

Wheeler kjørte av motorveien ved neste avkjøring og fant en nedslitt bensinstasjon med kun én bensinpumpe. Han spurte den eneste som jobbet der om å fylle tanken og sjekke nivået på oljen. Så tok han seg en gåtur rundt stasjonen for å strekke litt på beina.

Da han var på vei tilbake til bilen, la han merke til at kona snakket med mannen som fylte bensin. De hadde en svært engasjerende samtale så det ut som. De sluttet å snakke da Wheeler betalte for bensinen.

Da Wheeler så satte seg inn i bilen igjen, så han at mannen vinket til kona og sa: «Det var topp å snakke med deg». Mens de kjørte ut fra bensinstasjonen, spurte Wheeler kona si om hun kjente denne mannen. Det innrømmet hun at hun gjorde.

De hadde gått på videregående sammen, og hadde vært sammen i ett år.

«Wow, du var heldig som traff meg», skrøt Wheeler. «Hadde du giftet deg med ham, hadde du vært kona til en som jobber på en bensinstasjon, istedenfor å være gift med en administrerende direktør».

«Kjære, hadde jeg giftet meg med han, ville han vært administrerende direktør, og du hadde jobbet på en bensinstasjon».

Vis kommentarer

Anbefalt

I en travel hverdag spekket med gjøremål er det fornuftig å effektivisere arbeidsoppgavene. Mer tid til overs betyr mer tid å bruke på ting du er glad i, som… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

«Han spurte om han kunne være som sin bror som ikke har rødt hår».

«Stuntet» endte opp med å koste mye penger, men han synes det var verdt hver krone.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)