Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Herfra ser det ut som et fint bilde, men du blir mest sannsynlig lurt

Det meste i livet handler om perspektiv og prioriteringer. Måltidet noen ser på som gourmetmat vil andre driste seg til å kategorisere som hundemat.

Kunstneren Bernard Pras står bak dette mesterverket som forfra forestiller den franske postmannen Ferdinand Cheval. Bernard kjennetegnes ved at han ofte skaper kunst du er nødt til å betrakte fra en spesiell vinkel. Fra øvrige vinkler vil verket for mange minne om en haug med tilfeldig utvalgt søppel.

Så, er glasset halvfullt eller halvtomt? Denne mannen er genial.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette