Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Lykkelige mennesker har mye til felles. Her er oppskriften du har ventet på

Innerst inne ønsker alle å være lykkelig. Det er ikke gitt at man vet hvordan. Lykkelige mennesker har en del ting til felles, og disse egenskapene kan være en oppskrift for de som ikke føler seg like glade – men som gjerne skulle vært det.

Kanskje er det de små og enkle tingene i livet som virkelig gjør en forskjell. Bare det å huske på å smile kan gjøre enormt mye med humøret. Nyt sommeren!

Her er syv ting du kan tenke på, og gjøre, for å bli like lykkelig som hun som synger på bussen.

1. Vær snill mot andre.

Det sier seg nesten selv, men noen ganger kan vi glemme å tenke på de rundt oss. Godt humør smitter, og det er faktisk sant at man blir glad av å få andre til å smile. Tenk ut hva du kan gjøre for å få en du bryr deg om, litt gladere.

2. Ha så store drømmer som overhodet mulig.

De som drømmer stort, får det bedre. Ikke skap begrensninger, men muligheter. Fortell verden hva du vil, og at du skal få det til.

3. Lev HER og NÅ.

Ikke tenk på som skjedde i går, eller hva som skal skje om en uke. Ikke ha mange eller store bekymringer. Lev her og nå, konsentrer deg om dagen i dag. Tenk på hva DU skal gjøre I DAG for å ha det bra, hva som skal til for å få deg til å smile litt ekstra.

4. Vær sammen med positive mennesker.

Hvis du bruker tiden din sammen med mennesker som er glade, blir du glad selv. Slutt å bruk tid på de som ikke gir deg noe. Velg bort de negative personene.

5. Bestem deg for å alltid starte dagen med et stort smil.

Hver dag, når du våkner, bestem deg for å smile. Uansett. Bare smil. Du kommer til å føle deg bedre. Det er i hvert fall helt sikkert at du ikke blir gladere av å la være med å smile, så hvorfor ikke teste det ut? Smil som det første du gjør, ta fatt på dagen med et stort smil.

6. Gi slipp.

Kanskje noe av det aller viktigste. Ikke bruk energi på å hate, bære nag, være sint eller lei deg. Glem det som har skjedd, og gå videre – med hodet hevet. Tenk at det som skjer det skjer for en grunn. Ta også ansvar for feilene du har gjort, ikke skyld på andre. Du får ikke endret en annen person, men du kan alltid endre deg selv.

7. Stå opp til samme tid hver eneste dag.

Kom deg opp om morgenen. Start dagen. Hvis klokka ringer til samme tid hver dag, blir kroppen vant til å våkne opp på den tiden. Da blir det også lettere å sovne om kvelden.

Det kan i hvert fall ikke skade å prøve dette!

Vis kommentarer

Anbefalt

Koret går under navnet «PS22 Chorus» og kommer trolig til å gi oss flere godbiter i fremtiden.

Bildene viser oss alle trinnene, og det fantastiske resultatet.

Bikers Against Child Abuse International (BACA) passer på at barn som har hatt en tøff oppvekst på nytt kan føle seg trygge.

Det beste utgangspunktet er ofte et hvitt lerret, klart til å formes fullstendig etter eget ønske. Noen ganger bruker man årevis på utformingen, mens man i andre tilfeller ikke… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

En gammel bonde hadde en kone som maste nådeløst på ham. Fra morgen til kveld, og noen ganger utover natta.

Du trenger først og fremst pizzadeig. Legg på det du ønsker. For eksempel: Kjøttdeig, ost, løk og tomat.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)