Seksjoner:

© 2023 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Kvinnen ble så rasende at hun bestemte seg for å skrive dette brevet til banken

En kvinne opplever en trøblete situasjon med banken hun har hatt så godt som hele livet. Det bestemmer hun seg for å gjøre noe med. Brevet hun sender til banken er en skikkelig knyttneve rett frem. Det er morsomt, innsiktsfullt, og treffer definitivt hodet på spikeren.

Kilde: Diply

Kvinnens brev til banken:

Hei,

Jeg skriver dette brevet for å takke deg for at sjekken min ikke gikk igjennom da jeg forsøkte å betale rørleggeren min forrige måned.

Ut ifra mine beregninger, må det ha gått 3 nanosekunder fra han hevet inn sjekken og til midlende det var behov for, kom inn på min konto. Jeg refererer selvsagt til den automatiske månedlige overføringen av midler fra min beskjedne sparekonto. En ordning som jeg innrømmer, bare har vært på plass i 31 år.

Du fortjener å bli belønnet for at du tok tak i den bittelille muligheten du hadde for å trekke meg 300 kroner i form av en avgift, for den ulempen dette medførte din bank.

Min takknemlighet springer ut fra at dette tilfellet har ført til at jeg har revurderet mine finansielle metoder. Jeg har bitt meg merke i at jeg alltid svarer på dine telefoner og brev, mens når jeg prøver å kontakte deg, mottar jeg et upersonlig, overpriset, forhåndsinnspilt og ansikts-løst svar – som er slik banken din nylig har blitt.

Fra nå av, som deg, velger jeg å kun forholde meg til «en ekte person». Mine boliglån og nedbetalinger av lån vil derfor, heretter, ikke lenger være automatisk, men komme direkte til banken din. Med sjekk, adressert personlig og konfidensielt til en ansatt i banken, som du må nominere.

Vær oppmerksom på at det er et lovbrudd for en annen person å åpne en slik konvolutt.

Vedlagt finner du et skjema som må fylles ut med kontaktinformasjon, jeg trenger at din utvalgte ansatt fyller ut dette. Jeg beklager at den er på hele 8 sider, men det er nødvendig for at jeg skal vite like mye om denne personen, som din bank vet om meg.

Vennligst legg merke til at alle kopier av hans eller hennes sykdomshistorie må fremlegges og signeres. De obligatoriske detaljene om hans/hennes økonomiske situasjon (inntekt, eiendeler og gjeld) må også dokumenteres.

Etter hvert vil jeg gi din ansatt en PIN-kode som han/hun må oppgi for å kontakte meg. Jeg beklager på forhånd at det ikke kan være kortere enn 28 siffer, men igjen, dette er tatt fra deres «modell». Det er altså hvor mange tastetrykk som kreves av meg for å få tilgang til min konto og saldo per kontofon.

Som det sies, å bli hermet etter er den beste måten å bli satt pris på.

Og en ting til: Når du ringer meg, vil du nå få en meny med mange valg å velge fra på mitt nye telefonsvarer-system.

Vennligst tast inn ett av følgende tall:

1. For å lage en avtale om å møte meg.

2. For å spørre om en manglende betaling.

3. For å overføre samtalen til stua mi, i tilfelle jeg er der.

4. For å overføre samtalen til soverommet mitt, i tilfelle jeg sover.

5. For å overføre samtalen til toalettet, i tilfelle jeg gjør fra meg.

6. For å overføre samtalen til mobiltelefonen min, i tilfelle jeg ikke er hjemme.

7. For å legge igjen en beskjed på datamaskinen min, et passord er nødvendig for å få tilgang. Passordet blir gitt til deg når skjemaet er fylt ut av din ansatt.

8. For å komme tilbake til hovedmenyen for å høre gjennom valgene fra 1 – 7 på nytt.

9. For å sende in en generell klage eller melding. Du vil da bli satt på vent, som følge av at det tar noe tid å komme frem til min automatiske svarer. I mellomtiden får du mest sannsynlig, innimellom, oppløftende musikk mens du venter.

Dessverre, men igjen etter deres eksempel, må jeg også innkreve et etableringsgebyr på 500 kroner for å dekke opprettelsen av denne nye ordningen. Vennligst krediter kontoen min etter hver anledning.

Jeg ønsker deg et godt, men noe mindre velstående, nytt år.

Hilsen,
deres ydmyke kunde.

Et genialt brev som bør få banken til å svette!

Vis kommentarer

Anbefalt

Denne fantastiske historien ble først publisert på Facebook. Det er en rørende leksjon i at man bør være tålmodig.

Hun holder en liten tale for dem, og ber hundene om å peke ut den skyldige.

Alle foreldre med kreative barn vil bli nødt til å ta disse smarte triksene i bruk!

Selv har han mistet alt, likevel vil han hjelpe andre.

Brødrene Jonathan Scott og Drew Scott har blitt kjent gjennom ulike TV-program.

Mannen Ken Dupin har brukt de siste årene sine på å bygge spesialtilpassede boliger for eldre.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)