Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Følg med på hva lastebilen blir til. Dette er noe av det kuleste jeg har sett

Dette er ikke en vanlig lastebil. Faktisk så er dette et slott! Du tror kanskje ikke på meg? Da må du sjekke ut filmsnutten.

Vi får bli med inn i huset til en familie fra New Zealand. De bestemte seg for å bosette seg i en lastebil – men først gjorde de en del forandringer. Selvfølgelig.

Boligen er praktisk, kul, spennende og komfortabel. Det virker som om de har alt de trenger, og som om de har fått utnyttet plassen til det fulle. De mangler ingenting. Det er tydelig at de visste hvordan de ville ha det, da de startet dette prosjektet.

Disse BOR faktisk i en lastebil.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette