Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Kona føler at mannen er sur på henne, men så kommer forklaringen.

Det er ingen stor nyhet at menn og kvinner er forskjellige, men det er alltid litt gøy å tulle med disse forskjellene. Denne vitsen treffer spikeren på hodet.

Kilde: Reddit / Bushwacker61

Konas dagbok: I kveld oppførte Trond seg merkelig. Vi hadde planer om å møtes på en fin restaurant for å spise middag sammen – vi gledet oss!

Jeg var på shopping med jentegjengen hele dagen, glemte tiden og kom for sent til daten vår. Samtalen ville ikke flyte, så jeg trodde han var opprørt over at jeg hadde kommet for sent, men han sa ingenting om det.

Til slutt foreslo jeg at vi skulle gå et stille sted, slik at vi kunne snakke. Han synes det var en god idé, men så ble han bare taus igjen. Jeg spurte ham hva som var galt, og han svarte bare: «Ingenting».

Jeg spurte ham om det var min feil at han var opprørt. Han sa han ikke var opprørt, at det ikke hadde med meg å gjøre, og at jeg ikke skulle bekymre meg for det.

På vei hjem, sa jeg at jeg elsker ham. Han smilte litt, men kjørte bare videre. Denne oppførselen er så merkelig, jeg skjønner ikke hvorfor han ikke sa at han elsker meg også.

Da vi kom hjem følte jeg at jeg hadde mistet ham fullstendig. Det virket som om han ikke ville ha noe med meg å gjøre. Han bare satte seg stille ned for å se på TV.

Han fortsette å virke fjern og fraværende. Etterhvert orket jeg ikke mer stillhet, jeg bestemte meg for å legge meg. Cirka 15 minutter senere kom han også å la seg, men jeg merket at han var distrahert. Tankene hans var et annet sted.

Han sovnet. Jeg gråt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er nesten sikker på at tankene hans er hos noen andre. Dette er en katastrofe.

Ektemannens dagbok: Båten ville ikke starte. Klarer ikke finne grunnen.

Vis kommentarer

Anbefalt

Han var hjemme alene med sine yngre søsken, det var han som hadde ansvaret for å passe på dem.

«Når jeg står opp om natten for å tisse, slår den gode Gud lyset på for meg».

Filmen er laget med tanke på terror. Det er sikkerhetsekspert Bill Stanton som viser frem triksene.

Kvinnen ville bare lese en bok mens mannen tok seg en lur etter fisketuren sin.

Karakterene fra musikalen «Priscilla» har tatt turen innom for å fremføre «I Will Survive».

Konsernsjefen gikk opp til fyren og spurte: «Fortell meg, hvor mye tjener du i løpet av en uke?»

Mannen ler på en helt spesiell måte. Denne type latter har vi aldri hørt maken til.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)