Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Jeg har aldri hørt ABBA-sangen på denne måten før. Nå er jeg helt målløs

Ta godt imot Daecolm. En ung mann som liker å lage nye versjoner av sanger vi kjenner godt til. ABBA har gitt oss mange godbiter, en av låtene vi elsker aller høyest er trolig «Dancing Queen».

Daecolm har nå tatt «Dancing Queen» og stokket litt om på den. Her får vi den altså servert på en helt ny måte – den kommer nok til å overraske mange. I kommentarfeltet ser man fort at folk elsker det de hører.

Hva synes du om denne tolkningen? Er det slik ABBA-sangen ville vært om den ble laget og produsert av gjengen nå i 2021?

En spennende versjon! Ta en lytt.

Vis kommentarer

Anbefalt

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

I så fall vil vi gjerne vite hvor lang tid du brukte på å finne babyen i bildet.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Det finnes de øyeblikk i livet der enkle bagateller vi ser på som tøffe hindringer, nærmest er å regne som en gave sammenlignet med hva andre går igjennom. Vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

For å lage dette trenger du tomme og klare vinflasker, skjell, sand, bøyelig kobbertråd, stearinlys/telys, og vinkorker.

Den teknologiske revolusjonen har brakt med seg en drøss av fordeler, ikke minst av hensyn til enkelhet i hverdagen og fremgang innen forskning. Vi er likevel flinke til å… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette