Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Mannen sier han kan gjøre hva som helst for 200 kr. Hørt hva kvinnen vil ha?

Når man er ute for å ta seg noen glass med gode venner, kan man fort møte på attraktive folk. Hvis blikkene så møtes, må man regne med å kanskje bli sjekket opp. Det kan være både gøy og spennende.

Noen er mer frampå enn andre, og noen ganger opplever vi det som irriterende. Andre ganger er det bare gøy – og vi vil gjerne ha mer.

Historien under er utrolig morsom. Slutten gjør at vi både får medfølelse, respekt og en gigantisk latterkrampe. Mannen som har et «unikt» forslag, blir trolig ganske overrasket når han hører kvinnens svar.

Kilde: Sunny Skyz

En forespørsel

En dame sitter ved en bar og koser seg med en drink sammen med vennene sine. Så kommer en veldig høy og kjekk mann bort til henne.

Han er så flott at kvinnen ikke klarer å la være å se på ham. Mannen oppdager at hun ikke klarer å la være å se på han, og går bort til henne.

Før hun rekker å beklage den ufine stirringen, lener han seg mot henne og hvisker: «Jeg gjør hva som helst, absolutt hva som helst for 200 kroner. På en betingelse».

Forbløffet spør kvinnen hva betingelsen hans er.

«Du må fortelle meg hva du vil at jeg skal gjøre med kun TRE ord».

Kvinnen tar seg et øyeblikk for å tenke på forslaget. Så finner hun en 200-lapp i veska og presser den inn i mannens hånd sammen med adressen hennes.

Deretter ser hun dypt inn i øynene hans. Så sier hun sakte og elegant: «Vask huset mitt».

Vis kommentarer

Anbefalt

Denne historien handler om å ikke gi opp. Om å alltid se etter nye løsninger.

Føler du deg selvopptatt, glad, morsom og sosial? Da er du kanskje den yngste i flokken.

Mannen fra HomeHandyHints viser oss her hvordan vi kan skremme vekk myggen ved hjelp av lime og nellikspikre. Enkelt og billig!

Det er så fantastisk å se all godheten som finnes blant menneskene på jorda, spesielt i disse tider, når det skjer så mye forferdelig rundt omkring. Å se mennesker som… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hvis du tar en titt på bildet ser det ut som om hun skal vise oss et helt vanlig skap.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

Selv har han mistet alt, likevel vil han hjelpe andre.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)