Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Hun trodde ikke hun var god nok for auditionen. Så sjokkerer hun alle

Opp på scenen går 28 år gamle Alice Fredenham med nervene i høygir og skyhøy puls. Hun er vanvittig nervøs grunnet scenefrykt og dårlig tro på seg selv, noe hun også erkjenner overfor dommerne.

Hun er til og med så redd for å få avslag at hun valgte å dra alene slik at hun da slapp å fortelle om den potensielle skuffelsen til noen.

Øyeblikket da hun drar i gang med «My Funny Valentine» er helt nødt til å være et av de mest overraskende øyeblikkene i talentprogrammenes historie! Oppdagelsen av Alice kan sammenlignes med oppdagelsen av diamanter. Denne dama er utrolig!

Alice er et godt bevis på at vi alle har godt av å tro på oss selv. Det å få avslag er smertefullt, men det gjelder å reise seg og prøve på nytt. Del gjerne auditionen videre. Jeg skal vedde på at du ble like sjokkert som meg da hun startet å synge!

Vis kommentarer

Anbefalt

Med sin fløyelsmyke røst og briljante tonekontroll er hun her å se i sin vakre gospelversjon av "Amazing Grace".

I frustrasjonens hete kjenner sønnen det koke. Han takler ikke mer av farens hukommelsessvikt.

Vi trenger alle litt ekstra motivasjon innimellom.

Det irske rockebandet Snow Patrol spilte i 2005 inn superlåten «Chasing Cars», en hit som gjennom årene har runget ut av millioner av stereoanlegg verden over og blitt produsert… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Når de tas ut av ovnen blir man mektig imponert over resultatet.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette