Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Hun rekker bare en kjapp vask før hun må til gynekologen. Dette glemmer hun aldri

Kilde: tickld

Jeg hadde time hos gynekologen senere den uken. Tidlig en morgen får jeg en telefon fra legekontoret. De forteller at timen har blitt flyttet til senere denne dagen. Jeg hadde så vidt fått alle ut av huset til skole og jobb, klokka var 8:45 og de ville at jeg skulle komme til timen 9:30.

Det tar meg rundt 35 minutter å komme meg dit, så jeg hadde ingen tid å miste. Vanligvis gjør jeg en ekstra innsats når det kommer til hygiene før slike timer, men jeg hadde ikke tid til stort denne dagen.

Jeg løp opp trappene, dro av meg pysjen, tok vann på en klut og vasket meg i intimsonen for å bli presentabel. Jeg kastet kluten i skittentøyskurven, slang på meg noen klær og hoppet inn i bilen. Nå hadde jeg dårlig tid.

Jeg var bare på venterommet i et par minutter før jeg ble ropt inn. Jeg vet hvordan det hele foregår, så jeg la meg på bordet med en gang. Mens jeg lå der så jeg ut i rommet og latet som om jeg var i Paris eller et annet sted langt, langt unna.

Jeg ble litt overrasket da gynekologen plutselig sa: «Oi, vi har gjort en ekstra innsats denne morgenen, har vi ikke?»

Jeg svarte ikke.

Etter timen følte jeg meg lettet og dro hjem. Resten av dagen var normal. Litt handling, vasking og matlaging. Etter skolen da min seks år gamle datter lekte, ropte hun fra badet: «Mamma, hvor er kluten min?»

Jeg ba henne ta en annen en fra skapet.

Da svarte hun: «Nei, jeg trenger den som lå ved vasken. Den hadde alt glitteret mitt inni seg».

Jeg skal aldri gå tilbake til den gynekologen igjen. Aldri.

Vis kommentarer

Anbefalt

Du trenger først og fremst pizzadeig. Legg på det du ønsker. For eksempel: Kjøttdeig, ost, løk og tomat.

Den vanligvis strikte dommeren Simon Cowell gjør ingen unntak for 12 år gamle Shaheen idet han fremfører 20 sekunder av sitt bidrag til konkurransen. Brått blir han avbrutt av… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Johanna Quaas er 86 år, men likevel sprekere enn de fleste av oss.

Bartenderen skjønner at det blir en lang natt.

Jackie Evancho har gjennom de siste årene opparbeidet seg et respektabelt rykte innad i musikkbransjen for sin ufattelig vakre stemme. Med flere respektable opptredener i bagasjen, herunder også en rekke… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

På et tidspunkt gjør hun oss litt redde. Bevegelsene ser «skumle» ut.

Konsentrasjonsleiren som får oss til å svette, gråte, og puste tungt.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)