Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Hørt hva den gamle bonden sa til kvinnene som badet nakne i hagen hans?

Kilde: Jokeindex

Det var en gang en eldre herremann som hadde eid en stor og flott gård i mangfoldige år. Det lå mye stolthet i oppussingsarbeidet han hadde foretatt seg gjennom årene.

Som en del av et omfattende renoveringsarbeid hadde han laget en idyllisk dam på baksiden av gården. Dammen var flott utformet for bading, og var ellers omgitt av bord, stoler, område for hester, samt lekre frukttrær.

En kveld bestemte mannen seg for å stikke ned til dammen for å se hvordan det stod til. Med seg hadde han en stor bøtte som han skulle bruke til å sanke frukt.

Idet han nærmet seg dammen kunne han høre lystig og høylytt latter. Etter å ha gått nærmere så han tre kvinner som badet nakne i dammen hans.

– Jeg vet at dere er der, ropte han til dem.

– Vi kommer ikke opp av vannet før du har gått, skrek en av kvinnene til han før alle gikk til den dype delen av dammen for å dekke seg til så mye som mulig.

Den eldre herren gliste for seg selv.

– Jeg kom ikke ned hit for å se at dere badet nakne eller for å se på dere idet dere går nakne opp av vannet, forklarte han.

Han holdt så bøtta høyt opp i været og ropte følgende:

– Jeg kom hit for å mate krokodillene!

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)