Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Kvinnen får hjelp av en syklist som akkurat har sluppet ut av fengsel

Kilde: Hrtwarming

En kvinne var på jobb da hun fikk en telefon om at datteren hadde blitt veldig syk. Hun hadde høy feber. Kvinnen dro fra jobb og stoppet på apoteket for å kjøpe smertestillende. Da hun kom tilbake til bilen innså hun at hun hadde låst seg ute med nøklene på innsiden av bilen.

Hun visste ikke hva hun skulle gjøre, så hun ringte hjem og fortalte barnevakten hva som hadde skjedd. Barnepasseren fortalte at feberen hadde blitt verre. Hun sa: «Du må finne en kleshenger for å få dirket opp døra».

Kvinnen så seg rundt og fant etter hvert en gammel og rusten kleshenger noen hadde kastet fra seg på bakken. Kanskje av noen andre som hadde låst seg ute fra bilen. Kvinnen så på hengeren og sa: «Jeg aner da ikke hvordan jeg skal bruke denne!»

Hun bøyde hodet og ba til gud om at noen skulle dukke opp for å hjelpe henne. Noen minutter senere stoppet en gammel og slitt bil ved siden av henne. En møkkete mann med mye skjegg og bandana rundt hodet, gikk ut av bilen. Det var tydelig at han hadde tilhørt, eller tilhørte, en motorsykkelgjeng.

Kvinnen tenkte: «Er det dette du sender for å hjelpe meg?» Siden hun var desperat tok hun til takke med det som hadde dukket opp.

Mannen spurte om han kunne hjelpe. Kvinnen sa: «Ja, datteren min er veldig syk. Jeg stoppet her for å få tak i noe smertestillende og så klarte jeg å låse nøklene inni bilen. Jeg trenger å komme meg hjem til henne, kan du bruke denne kleshengeren til å få opp døra?»

Han svarte: «Selvsagt!» Mannen gikk bort til bilen hennes og på under et minutt var den låst opp. Hun klemte mannen og med tårer i øynene sa hun: «Tusen, tusen takk! Du er en veldig snill fyr!»

Mannen svarte: «Frue, jeg er ingen god mann. Jeg kom ut av fengsel i dag. Jeg har sittet inne for biltyveri og har vært fri i under time».

Kvinnen klemte mannen igjen mens hun hulket og sa: «ÅH! Tusen takk, gud! Du sendte meg en profesjonell!»

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)