Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Hun bryter sammen før hun er ferdig å synge, grunnen får meg til å grine

Talentkonkurranser på TV er en brutal affære. I den britiske versjonen av X Factor er du aldri garantert å komme videre, du risikerer alltid at noen er bedre enn deg.

Keira Weathers er en av de som har tatt motet til seg og blitt med i konkurransen. I denne videoen har hun allerede kommet videre fra de første auditionene, nå gjelder det å komme videre til finalene.

Hun våger seg ut på tynn is når hun velger å synge en av verdens mest kjente sanger: nemlig Whitney Houstons versjon av «I Will Always Love you» (originalt sunget av Dolly Parton).

Det er tydelig at dommerne er enige, men så forklarer hun at hennes mor, som nå er død, pleide å synge den for henne da hun var liten.

Heldigvis imponerer hun stort stort stort – det er nesten som å høre Whitney Houston på ny!

Og tenk det, hun er bare 18 år!!!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette