Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

To veslevoksne jenter stiller seg opp i kirken. Duetten de fremfører gir gåsehud

Amira Willighagen og Alma Deutscher stiller seg opp i en kirke i England. Alma forteller publikum hva som skal skje på en ekstremt veslevoksen måte. Man skulle tro hun var godt over 30 år.

Alma har komponert en Askepott-opera. I denne filmsnutten får vi en liten smakebit. Vi får en duett mellom de to «onde» stesøstrene.

De som var tilstede i kirken begynte med å le av de søte jentene, og avsluttet med å være svært imponerte. Det ble vi også etter å ha sett filmsnutten.

Noen som fikk lyst ti å se operaen i sin helhet?

En fantastisk duett!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette