Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Disse ferieklagene er helt utrolige

For et lite utvalg mennesker kan det tydeligvis være vanskelig å føle seg tilfreds med ferieoppholdet. Hvis du kjenner deg igjen i noen av punktene under, kan det muligens være en idé å holde seg hjemme i år!

Kilde: tropicalnomad.com

1. Det burde ikke være lov å bade toppløs på stranden. Det var utrolig distraherende for min mann som kun ønsket å slappe av.

2. På min reise til Goa i India ble jeg kvalm av at så godt som hver eneste restaurant serverte curry. Jeg liker ikke sterk mat.

3. Vi dro på ferie til Spania og hadde store problemer med alle taxisjåførene, fordi samtlige var spanske.

4. Vi booket en utflukt til en vannpark, men ingen fortalte oss at vi måtte ta med oss eget badetøy og håndklær. Vi trodde dette var inkludert i prisen.

5. Stranda var alt for sandete. Vi måtte vaske alt vi hadde hatt med oss, når vi kom tilbake til rommet.

6. Sanden var ikke slik som den var avbildet i brosjyren deres. Der ser det ut til at sanden er hvit, men vi opplevde den som gul.

7. De lokale butikk-arbeiderne i Puerto Vallartato er utrolig late, de stengte alltid på ettermiddagen. Jeg hadde faktisk behov for å kjøpe ting mens det var «siesta»-tid. Det skulle ikke vært lov å stenge butikkene sine slik, midt på dagen.

8. Det var ingen som fortalte oss at det kom til å være fisk i vannet. Barna var utrolig redde.

frustrert_strand

9. Selv om brosjyren sa at det var et fullt utstyrt kjøkken, fant vi ikke noe eggkutter i skuffene.

10. Veiene var ekstremt ujevne og humpete, dette førte til at vi ikke kunne lese i guideboken mens vi var på busstur. På grunn av dette var det mange ting vi kunne ha gjort for å ha det moro, som vi ikke var klare over.

11. Det tok oss ni timer å fly hjem fra Jamaica til England. Det tok amerikanerne bare tre timer å komme seg hjem. Dette føles urettferdig.

12. Jeg sammenlignet vårt ettroms suite med våre venners treroms, vårt var betydelig mindre.

13. Brosjyren sa: «Det finnes ingen frisører på hotellet. Vi er frisørlærlinger og det tror vi at de visste. Det virket som om de lot oss vente lengre på servicen enn det andre måtte.

14. Når vi var i Spania var det for mange spanjoler der. Resepsjonisten snakket spansk og maten var spansk. Ingen fortalte oss at det ville være så mange utlendinger der.

15. Vi måtte stå i kø utendørs for å få dratt på båtturen, og det var ikke noe air condition der.

16. Det er deres oppgave som reisebyrå å gjøre oss oppmerksomme på bråkete gjester før vi reiser.

17. Jeg ble bitt av en maur. Brosjyren nevnte ikke noe om maur.

18. Min forlovede og jeg ba om et rom med to senger, isteden fikk vi et rom med dobbeltseng. Vi holder derfor dere ansvarlige for at jeg nå er gravid, og det vil vi ha oppreisning for. Dette hadde ikke skjedd hvis vi hadde fått det rommet vi bestilte.

Enkelte mennesker har tydelig ingen grenser for hva det er aktuelt å klage på. Del gjerne videre, vi har alle godt av en latter i hverdagen!

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)