Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Trikset du alltid har ventet på: Slik bretter du sammen stretchlaken på en perfekt måte

Hver eneste gang jeg tar en høyst nødvendig dose med klesvask er det alltid et tekstilemne som byr på problemer, de pokkers stretchlaknene.

På grunn av den ugunstige formen er det så godt som umulig å få et pent resultat. Det ender med noe sammenbrettet som nærmest kan minne om en ball, en rotete sådan.

Heldigvis er hjelpen nær! Denne damen viser oss hvordan vi kan brette sammen strekklaken med perfekt resultat, vakkert og profesjonelt. Jeg har selv prøvd metoden, og den funker! Denne burde du dele videre med andre, jeg VET at jeg ikke er alene om å ha dette problemet!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette