Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

En liten jente forklarer hva en bestemor er med sine egne ord. Da kom lattertårene

Det er ingen stor nyhet at barn elsker sine besteforeldre, men har du noen gang tenkt på hva slags tanker de har om mormor og morfar, farmor og farfar? Denne fire år gamle jenta hadde ingen problemer å forklare hva en bestemor er – fantastisk.

Kilde: Tickld

En bestemor er en dame som ikke har egne barn, så hun liker å ta vare på andre sine. En bestefar er en mannlig bestemor. Han går på tur med guttene, og de snakker om fisking og traktorer og sånn.

Bestemødre må ikke gjøre noe annet enn å bare være der. De er gamle, så de burde ikke leke for voldsomt eller løpe.

Det holder at de kjører oss til det stedet der den liksom-hesten er og har mange mynter klare. Eller hvis de tar oss med på gåturer, så må de gå sakte og vise oss vakre ting som blader eller larver. De må aldri be oss om å gå fortere.

Vanligvis er de tjukke, men ikke for store til å knyte barnesko. De har briller og rart undertøy. og faktisk så kan de ta av seg tennene og tannkjøttet sitt.

De trenger ikke å være så smarte, bare de kan svare på spørsmål som hvorfor hunder hater katter, og hvordan det har seg at gud ikke er gift.

De snakker ikke babyspråk som mange andre gjør, fordi det er ganske vanskelig å forstå. Når de leser for oss bryr de seg ikke om det er samme historie enda en gang.

Så det er SÅNN bestemødre er ja! Del hvis du synes dette var herlig.

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)