Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

En gift mann blir bedt med hjem til sekretæren på bursdagen hans. Så skjer dette

Noen bursdager husker vi bedre enn andre, men for denne fyren er det spesielt én bursdag han aldri kommer til å glemme.

Vi føler med han.

Kilde: Blog.auntyacid.com

I forrige uke var det min 40-årsdag, og jeg hadde virkelig ikke lyst til å våkne opp den morgenen. Jeg klarte å dra meg opp og slepe meg ned for å spise frokost. Jeg håpet at min kone skulle gratulere meg hyggelig og at hun kanskje hadde en liten presang til meg.

Istedenfor var det så vidt hun sa god morgen. Jeg tenkte at: Jaja, sånn er det å være gift, men barna kommer til å huske det.

De løp ned trappa og kom for å spise frokost. De sa ikke et eneste ord til meg.

Jeg dro hjemmefra og følte meg ganske nedfor og motløs.

Da jeg gikk inn på kontoret mitt på jobb, sa min sekretær Joanne: «Good morgen sjef, og forresten gratulerer så mye med dagen!» Det føltes litt bedre å vite at det i det minste var noen som husket dagen min. Jeg jobbet som en zombie i noen timer før Joanne banket på døren og sa: «Du, det er en utrolig vakker dag ute, og det er din bursdag. Skal vi gå ut til lunsj, bare du og jeg?» Jeg sa: «Takk, Joanne, det er det beste jeg har hørt hele dagen. La oss gå!»

Vi gikk til lunsj, men ikke der vi normalt ville spist. I stedet tok hun meg til en rolig bistro med et privat bord. Vi hadde et par drinker og jeg likte maten veldig godt. På vei tilbake til kontoret, sa Joanne: «Du, siden det er en så fin dag…vi trenger jo ikke å gå rett tilbake til kontoret, gjør vi vel?» Jeg svarte: «Nei, vi trenger kanskje ikke det. Hva har du i tankene?» Hun sa: «Vi kan dra til leiligheten min, det er rett rundt hjørnet».

Da vi kom til leiligheten hennes, snudde Joanne seg mot meg og sa: «Sjef, hvis det går greit for deg skal jeg bare en kjapp tur inn på soverommet. Jeg er straks tilbake!»

«Ok» sa jeg med nervøs stemme.

Etter hun hadde vært inne på soverommet sitt i noen minutter kom hun tilbake. Hun bar på en stor bursdagskake.

Bak henne kom min kone, mine barn og et dusin av mine venner og kollegaer. Alle sang «Gratulerer med dagen».

Og jeg bare satt der…

På sofaen…

Naken.

Vis kommentarer

Anbefalt

Stanley, den søte voffsen, savner mammaen sin så ekstremt mye. Det resulterer i at faren blir nødt til å slå på tråden. Når Stanley får høre stemmen til moren,… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Se for deg en situasjon der du blir det nærmeste vitnet til en person som helt tydelig blir mobbet. Ikke bare mobbet, men også i fare for å bli… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Ta en titt og se om du også blir overrasket.

Det var mange menn i garderoben på treningsstudioet da en mobiltelefon som lå på en benk plutselig vibrerte.

Dette minner oss på hvor viktig det er å vise godhet.

Dyreverden kan være mer enn brutal, men midt i mellom brutaliteten finner vi tilfeller av det stikk motsatte.

Dette får vi se: En mann prøver å trakassere en tilfeldig kvinne han deler heisen med.

Vi må nesten skru tiden tilbake 30 år for å komme tilbake til tidspunktet da den ekstreme filmsuksessen Dirty Dancing hadde sin premiere på kino.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)