Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Selgeren prøvde å lure den gamle damen fra bygda, men hun hadde svaret klart

Kilde: Funny Jokes

Gunn hadde akkurat mistet mannen sin, og hadde derfor flyttet fra en liten bygd og inn en ny leilighet i Oslo.

Hun hadde bare bodd der i et par dager da det banket på døren. Utenfor sto en ung mann i blå dress, sleiken hans var nøye planlagt.

Han smilte stort og sa: «God morgen, vakre kvinne! Kan jeg få slå av en prat? Så skal jeg vise deg en fantastisk ny støvsuger! Den er vår toppselger!»

«Ha deg vekk!» sa Gunn og prøvde å slenge igjen døra.

Men det var ikke første gangen den unge mannen hadde møtt på slike gamle damer, så han hadde allerede fått plassert en fot innenfor døra.

Gunn fortsatte: «Du hør her, jeg har akkurat mistet mannen min, er trett og bor helt alene. Jeg blåser i om det er litt støvete og ruskete her. Dessuten er jeg blakk, jeg brukte mine siste kroner denne måneden på å spille lotto i går».

Selgeren smilte enda bredere nå: «Du må ikke sende meg på dør så fort. Jeg har stått opp tidlig for å være her hos deg. La meg demonstrere, du blir garantert fornøyd!»

Mannen så at gangen til kvinnen var dekket av gamle matrester, grus og sand.

«Jeg lover deg at hvis støvsugeren ikke klarer å fjerne alt ‘rusket’ i gangen din, så skal jeg spise opp resten. Jeg skal slikke rent gulvet. Det har du mitt ord på».

Da smilte Gunn stort og sa: «Skal jeg hente en gaffel til deg da? Du skjønner det at jeg har ikke fått strøm enda…»

Vis kommentarer

Anbefalt

«Hermegåsa» er en irriterende, men likevel festlig lek som kanskje er best kjent hos de aller minste. Vi som begynner å dra på åra, husker den fra barndommen. Selv om… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Har du hørt om uttrykket «Overdose av søthet», kanskje først og fremst brukt i engelske sammenhenger? Denne pusen matcher uttrykket perfekt der den ligger på sofaen og sakte strekker… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)