Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

En dame er ufin med en funksjonshemmet mann på butikken, så bryter noen inn

Kilde: hrtwarming

Jeg er på min faste handletur på butikken nærme der jeg bor. Etter at varene er scannet, putter en søt mann varene mine i poser. Han har en psykisk funksjonshemning, men er alltid blid og hjelpsom – jeg ser ham ofte.

Han spør: «Vil du ha denne?» Han holder opp en av mine miljøvennlige gjenbruksposer, som jeg ser har et hull i seg.

Jeg: «Nei, bruk en annen du. Takk!»

Damen bak meg: «GUD! Skynd dere!»

Jeg: «Jeg er akkurat ferdig med å betale. Han trenger ikke stresse».

Damen bak meg: «Å, så du er like treig som han? Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Mannen som putter varene i pose ser fornærmet ut og sier: «Frue, hun er ikke usmart. Hun går på et universitet».

Han peker på universitetslogoen på buksa mi.

«Hun er skikkelig smart».

Jeg: «Og han er den beste som jobber her. Han er veldig forsiktig, frue, og det er veldig bra når man jobber med dagligvarer».

Posene mine er nå ferdigpakket. Siden han vet at jeg går tilbake til skolen jeg bor på, gir han meg posene og hjelper meg med å plassere dem fint på skulderen.

Damen bak meg: «Herregud, hjelper han deg ikke engang med å ta varene til bilen din? Det går ikke an! Jeg vil snakke med sjefen hans».

Mannen som pakker i poser (til meg): «Ha en fin dag!»

Damen bak meg: «Idiot!»

Personen som slår inn varene, har ikke sagt ett eneste ord under hele seansen, men så bestemmer han seg for å gjøre noe.

«At du forsøker å stoppe en verdsatt medarbeider med å utføre jobben sin, samtidig som du diskriminerer han – og også en verdsatt kunde er IKKE greit. Du kan legge varene dine her; vi skal legge dem tilbake i hyllene senere. Vennligst forlat butikken».

Istedenfor å dra, lager hun en stor scene. Hun brekker en hylle og må etter hvert holdes fast og nærmest bæres ut. Mannen som putter i poser, tar med seg meg og en annen kunde bak disken for at vi skal være trygge. Vi venter der til politiet kommer.

Mannen som pakker i poser: «Du kommer vel fortsatt tilbake neste uke?» Han ser bekymret ut.

Jeg: «Jepp!»

Smilet han så ga meg, gjorde dagen min.

Vis kommentarer

Anbefalt

Da forloveden avbrøt forlovelsen bare måneder før bryllupet fikk Jennifer Atkin (24) fra England en skikkelig knekk.

Sarah, mor til to, var inntil nylig døv grunnet en helsetilstand der hørselen ikke ble komplett utviklet. Etter å ha fått prøvd et hørselapparat kunne hun endelig høre for første… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Idet han fikk vite at datteren hadde forlovet seg, visste han straks hva han ønsket å gjøre i bryllupet hennes. I og med at datteren Nicole jobber som tegnspråktolk… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Peru har en lov som forbyr bruken av ville dyr på sirkus. Dessverre er det ikke alle aktører som følger denne loven etter at den ble innført. Dette var også… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Man skal virkelig ikke undervurdere kraften av det å gi litt av seg selv.

Jack Mook er av typen du ikke skal kødde med. Ikke bare har han 22 års erfaring fra sitt arbeid i politiet, men han er også en svært dreven… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er ingen hemmelighet at skilsmisser kan være tøffe for barn.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)