Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Da hun fikk denne meldingen av mannen visste hun akkurat hvordan hun skulle ta hevn

Kilde: writical.com

En eldre mann sendte en sjokkerende SMS til sin kone.

Der sto det: «Kjære kone! Jeg er sikker på at du vil forstå at jeg har noen behov, som du i en alder av 54 ikke lenger kan tilfredstille. Jeg er veldig lykkelig med deg og setter pris på deg som en god kone. Derfor håper jeg at du godtar og forstår dette: Jeg kommer til å tilbringe en natt på hotell sammen med sekretæren min, hun er 20 år gammel. Vær så snill å ikke bli sint – jeg kommer hjem før midnatt!»

Da mannen var på vei hjem, sjekket han telefonen sin og fant en melding fra kona.

Der sto det:

«Jeg fikk meldingen din. Takk for din åpenhet rundt det at jeg er 54 år gammel. Jeg vil gjerne bruke denne muligheten til å minne deg på at også du er 54 år. Som du vet er jeg mattelærer. Jeg vil gjerne informere deg om at når du leser dette er jeg på et hotell i nærheten sammen med en tidligere elev. Han er også 20 år, og jobber som tennis-instruktør. Som den vellykkete mannen du er innenfor arbeidslivet, forstår du nok raskt at vi er i samme situasjon – det er bare én liten forskjell.

20 går opp i 54 flere ganger enn 54 går opp i 20. Så det betyr at jeg ikke kommer hjem før i morgen.

Vis kommentarer

Anbefalt

Stanley, den søte voffsen, savner mammaen sin så ekstremt mye. Det resulterer i at faren blir nødt til å slå på tråden. Når Stanley får høre stemmen til moren,… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Se for deg en situasjon der du blir det nærmeste vitnet til en person som helt tydelig blir mobbet. Ikke bare mobbet, men også i fare for å bli… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Ta en titt og se om du også blir overrasket.

Det var mange menn i garderoben på treningsstudioet da en mobiltelefon som lå på en benk plutselig vibrerte.

Dette minner oss på hvor viktig det er å vise godhet.

Dyreverden kan være mer enn brutal, men midt i mellom brutaliteten finner vi tilfeller av det stikk motsatte.

Dette får vi se: En mann prøver å trakassere en tilfeldig kvinne han deler heisen med.

Vi må nesten skru tiden tilbake 30 år for å komme tilbake til tidspunktet da den ekstreme filmsuksessen Dirty Dancing hadde sin premiere på kino.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)