Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Celine Dion og Barbra Streisand synger en utrolig duett

Celine Dion elsker vi kanskje aller høyest for hennes fantastiske «My Heart Will Go On». Titanic er en film vi aldri glemmer.

Barbra Streisand er også godt plassert i hjertene våre. Så hva skjer når disse to synger «Tell Him» sammen? Da blir det magisk.

Det virker som om damene også kjenner litt på magien, for det blir mye nærkontakt i filmsnutten.

Duetten er vakker, sjarmerende og av typen du kan se om og om igjen.

Jeg vet samtidig ikke helt om jeg skal le eller gråte. Selv om jeg definitivt er fascinert, er jeg også sjokkert. Sangen er fantastisk bra, men videoen? Den er spesiell. Vi tår ta det med et smil og en god latter.

En duett man ikke glemmer med det første!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette