Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Den vakre kvinnen soler seg naken. Så blir hun overrasket av hotellpersonalet

Kilde: Hrtwarming

Sekretæren Joan hadde en fin figur. Når hun endelig hadde litt ferie ønsket hun å tilbringe mesteparten av sin tid på taket av hotellet hun ferierte ved.

Den første dagen hadde hun på seg en badedrakt, men dag to bestemte hun seg for å droppe den – det var jo ingen som så henne der uansett. Dessuten ville hun ha en dekkende brunfarge.

Hun hadde så vidt fått lagt seg ned og kjent solens varme på kroppen, da hun hørte noen som løp opp trappa. Hun lå på ryggen så hun var rask med å finne et håndkle hun kunne dekke seg til med.

«Unnskyld meg, frøken» sa en frustrert liten fyr som jobbet på hotellet. Han var andpusten etter å ha løpt opp alle trappene.

«The Hilton har selvsagt ingen problemer med at du soler deg og bader på taket, men vi ville satt pris på at du hadde på deg en badedrakt slik som du hadde i går».

«Hvorfor det?» spurte Joan rolig. «Ingen kan se meg her oppe. Dessuten, jeg har dekket meg til med et håndkle».

«Ikke akkurat» sa den flaue og lille mannen.

«Du ligger på spisesalens takvindu».

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)