Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Den vakre kvinnen soler seg naken. Så blir hun overrasket av hotellpersonalet

Kilde: Hrtwarming

Sekretæren Joan hadde en fin figur. Når hun endelig hadde litt ferie ønsket hun å tilbringe mesteparten av sin tid på taket av hotellet hun ferierte ved.

Den første dagen hadde hun på seg en badedrakt, men dag to bestemte hun seg for å droppe den – det var jo ingen som så henne der uansett. Dessuten ville hun ha en dekkende brunfarge.

Hun hadde så vidt fått lagt seg ned og kjent solens varme på kroppen, da hun hørte noen som løp opp trappa. Hun lå på ryggen så hun var rask med å finne et håndkle hun kunne dekke seg til med.

«Unnskyld meg, frøken» sa en frustrert liten fyr som jobbet på hotellet. Han var andpusten etter å ha løpt opp alle trappene.

«The Hilton har selvsagt ingen problemer med at du soler deg og bader på taket, men vi ville satt pris på at du hadde på deg en badedrakt slik som du hadde i går».

«Hvorfor det?» spurte Joan rolig. «Ingen kan se meg her oppe. Dessuten, jeg har dekket meg til med et håndkle».

«Ikke akkurat» sa den flaue og lille mannen.

«Du ligger på spisesalens takvindu».

Vis kommentarer

Anbefalt

Dette brevet er hjerteskjærende og inneholder mer enn en overraskelse.

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

I så fall vil vi gjerne vite hvor lang tid du brukte på å finne babyen i bildet.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Det finnes de øyeblikk i livet der enkle bagateller vi ser på som tøffe hindringer, nærmest er å regne som en gave sammenlignet med hva andre går igjennom. Vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

For å lage dette trenger du tomme og klare vinflasker, skjell, sand, bøyelig kobbertråd, stearinlys/telys, og vinkorker.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)