Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Dommerne bryter sammen i tårer - Smud.no
Foto: YouTube

Dommeren stormer ut når avstemningen er over, grunnen er hjerteskjærende

Det er kveldens siste audition på The X Factor UK og både dommerne og kandidaten er slitne. Som kjent er Simon Cowell notorisk streng og starter det hele med å si: «Som sistemann ut vet du at det går enten veldig bra eller veldig dårlig.»

Heldigvis er 21 år gamle mekaniker Josh Daniel ved godt mot når han begynner å fortelle om valget av sangen «Jealous» (av artisten Labyrinth).

Han sier han dedikerer sangen til bestekompisen som han mistet for to år siden. Han begynner nesten å gråte når han forteller om det, men klarer å holde seg. Det samme gjør dommerne.

Frem til han begynner å synge.

Dommerne blir straks hypnotiserte av den vakre stemmen til Josh og tydeligvis også litt rørt. Strenge-Simon må tørke noen tårer underveis og når Josh er ferdig å synge klarer han ikke snakke.

Da tar Cheryl Cole over, men heller ikke hun klarer å si mye før hun bryter sammen i tårer – og blir nødt til å gi Josh en klem.

Simon Cowell klarer omtrent ikke si noe i avstemningen før han forter seg vekk fra dommerscenen og ut av lokalet, mens de andre dommerne ikke vet helt hvor de skal gjøre av seg.

Du har kanskje skjønt om Josh kom videre eller ikke? 😉

Vis kommentarer

Anbefalt

Hun fikk beskjed om å ikke komme tilbake før hun hadde hår igjen.

Legen stiller en fantastisk diagnose: Dette er definitivt beviset på at leger også har humor.

Visst er jernet en reddende engel på kalde vinterdager når familien er fristet på sprø rømmevafler med rømme og jordbærsyltetøy, men det har også flere bruksområder. Noen har avansert til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det finnes en mer effektiv måte å knyte skoene på. Har du sett den?

Lite er vel så tilfredsstillende som å se personer trekke ut av skallet sitt for å gi helt og holdent utløp for følelsene.

Kanskje er du som meg: Du kjenner deg tilfreds med deg selv etter at du faktisk har klart å bake noe som ikke totalt kollapser i ovnen, og som… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette