Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

De har blandet «Amazing Grace» med en annen sang for å fremheve et viktig budskap

Denne gjengen har laget en «kampsang». Mer konkret har de blandet «Fight Song» av Rachel Platten og den fantastiske sangen «Amazing Grace».

Med mange instrumenter og mange musikalske mennesker blir dette en opplevelse man ikke får så ofte. Man kjenner at gåsehuden sprer seg over hele kroppen og man kommer i en varm og god stemning.

Budskapet sangen ønsker å fremheve er at vi alle har noe å kjempe med eller for, alle strever med et eller annet. Denne «beskjeden» gjør sangen enda sterkere. Så la dette være din kampsang.

En kampsang man vil kjempe for!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette