Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

7-åringen dedikerte denne versjonen av Elvis-låta til sin avdøde mor

Hver eneste jul drar de fleste av oss frem den gamle klassikeren Blue Christmas av Elvis Presley. Den går aldri ut på dato, den bare fortsetter å massere ørene våre. Nå har den sju år gamle Rhema Marvanne blåst støvet av Elvis-sangen og klippet den til i kantene.

Om ikke fremførelsen er rørende nok i seg selv, er det vanskelig å ikke få fuktige øyne når man forstår at den unge jenta dedikerer sangen til moren, Wendi Marvanne. Moren døde av eggstokkreft i november 2008. Hun ble bare 36 år, og etterlot seg jenta med det fantastiske talentet vi blir vitne til i videoen nedenfor.

Historien er rørende, resultatet er fantastisk. Det er bare å lene seg tilbake og nyte denne versjonen av Blue Christmas. Eventuelt kan man ta seg en liten svingom.

Elvis ville blitt rørt til tårer.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette