Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

10 tegn på at du begynner å bli gammel

Det kan være vanskelig å innrømme, men det er dessverre slik at vi blir eldre og eldre.

På et tidspunkt kan vi ikke lenger nekte for at vi har blitt gamle.

Det høres kanskje ut som et skummelt ord, men er det egentlig så ille da?

Ta en titt på punktene under. Hvis du kjenner deg igjen, har du nok begynt å bli gammel!

Kilde: Instagram / 100daysofadulting via. Dagens.dk og mistupid.com

1. Du bruker tanntråd HVER dag

Som ung var dette kanskje noe av det mest irriterende du visste om: Foreldre og tannleger som maste om at du måtte bruke tanntråd. Har du begynt å bruke det regelmessig? Da er det «fare» for at du begynner å bli gammel.

2. Det tar litt tid før du kommer på hvor gammel du er

Som liten hadde vi null problem med å rope ut hvor mange år vi var, men etter hvert som tiden går blir dette noe vanskeligere. «Var det 38 jeg var? Nei, 39 var det vel». Men så kommer du på at neida, du fylte vel 38 for en stund tilbake. Dette kan være forvirrende. Det tar på å bli voksen/gammel.

3. Du går ofte i «koseklær»

Du synes det er aller best når du kan ta på deg koseklær. Du liker best den behagelige buksa og den gode t-skjorta. Med en gang du har mulighet hopper du i disse klærne. Huff, nå har du blitt gammel!

4. Du liker deg best hjemme

Det gjør deg ingenting om Gunhild ringer for å si at hun dessverre ikke kan møte deg til lunsj likevel. Noen ganger kan det til og med hende du blir glad hvis et middagsselskap blir avlyst. For gud så deilig det er å være hjemme! I behagelige klær og i den gode stolen din.

Illustrasjonsfoto / Bigstock

Illustrasjonsfoto / Bigstock

5. Du bruker solkrem med høy faktor

Som ung ville du ikke bruke solkrem, det var stress. Du ville i hvert fall ikke bruke høy faktor, for hei, du skulle jo bli brun. Nå smører du deg godt inn med en skikkelig høy faktor. For nå vil du passe på huden! Dessuten vet jo alle at det er utrolig viktig å beskytte seg mot solen.

6. Du har mange planter som har levd lenge

For de unge er det helt umulig å passe på at planten i vinduet overlever. Alle plantene dør rett som det er når man er ung. Men plutselig en dag får man grønne fingre! Da har man nok begynt å dra på årene.

7. Du spiser frokost tidlig

Du har kanskje alltid spist frokost, men nå spiser du faktisk frokost til riktig «frokost-tid». Du står opp tidlig, tar deg god tid til å lage frokost og får en god start på dagen. Du har til og med tid til å se ut vinduet og følge med på de rare naboene som stresser ut døra med jakken halvveis på.

8. Du følger med på været

Du synes det er utrolig viktig å følge med på været. Du ser på værmeldingen og sjekker været jævnlig. Du liker å vite hvordan temperaturene blir og når den første snøen kommer. Dette er kanskje noe av det du er aller mest opptatt av for tiden!

9. Du leser vaskelappen før du vasker klær

Husker du den gangen du kastet vasken inn i maskinen, satte på noen grader og trykket start? Den tid er nå forbi. Du tar ikke lenger sjansen på å ødelegge klær, slite dem, eller at de skal miste farge. Du leser vaskelappen nøye på hvert plagg, og du forstår faktisk hva de ulike symbolene betyr. Oi, hvor gammel er du egentlig? Hehe!

10. Du vil helst sitte når du er på konsert

Tanken på å skulle på konsert gjør deg litt sliten og trøtt, men du vet at det kan være gøy. – Hva, må jeg stå på konserten? Nei, det er uaktuelt, tenker du. Du liker best å sitte når du er på konsert, og gjerne med noe godt i glasset. Dessuten håper du litt på at den er ferdig i god tid, du har mye du skal gjøre før du skal legge deg.

Kjenner du deg igjen? Da har du kanskje blitt gammel.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)