Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Dette trikset lar deg åpne vinflasken kun ved hjelp av en vanlig nøkkel

Nyinnflyttet i ny leilighet og esker overalt. Utslått etter hele flytteprosessen inntas sofaen og take away bestilles på døra. Nå har dere ærlig talt fortjent et godt glass med rødvin, men hvor i alle dager ligger vinåpneren?

Noe irritert og desperat kommer du til følgende konklusjon: Improvisering må til!

Løsningen kan gjøres like enkelt som på videoen, du retter en husnøkkel i 45 graders vinkel ved ene siden av vinkorken, og presser sakte inn til store deler av nøkkelen er helt inne. Du er nødt til å bruke en god del kraft, så vær forsiktig og legg et stabilt trykk på nøkkelen.

Trikset er selvfølgelig like fantastisk dersom du er ute på campingtur. Vi elsker alle geniale hverdagstriks, så føl deg fri til å dele videre!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette