Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen startet med å kutte trepinnen slik. Det er lett å si seg imponert med det ferdige resultatet.

Når fyren setter i gang med det som ligner en vanlig pinne, og et par verktøy, forventer man ikke at resultatet skal bli fantastiske gjenstander laget av tre.

Det ser såpass lett ut at man nesten får lyst til å prøve selv – men det er nok mye vanskeligere enn det filmen avslører. Lærer man seg dette trikset, slipper man å tenke på hva man skal gi venner og familie i julegave – det blir treskulpturer til alle mann.

Det må være lov å kalle denne mannen handy, han fortjener i grunn både jubel og applaus. Etter å ha sett filmsnutten er det bare å la fantasien løpe løpsk om ulike figurer denne mannen kan lage. Hva synes du om det han får til?

Vis kommentarer

Anbefalt

Stanley, den søte voffsen, savner mammaen sin så ekstremt mye. Det resulterer i at faren blir nødt til å slå på tråden. Når Stanley får høre stemmen til moren,… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Se for deg en situasjon der du blir det nærmeste vitnet til en person som helt tydelig blir mobbet. Ikke bare mobbet, men også i fare for å bli… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Ta en titt og se om du også blir overrasket.

Det var mange menn i garderoben på treningsstudioet da en mobiltelefon som lå på en benk plutselig vibrerte.

Dette minner oss på hvor viktig det er å vise godhet.

Dyreverden kan være mer enn brutal, men midt i mellom brutaliteten finner vi tilfeller av det stikk motsatte.

Dette får vi se: En mann prøver å trakassere en tilfeldig kvinne han deler heisen med.

Vi må nesten skru tiden tilbake 30 år for å komme tilbake til tidspunktet da den ekstreme filmsuksessen Dirty Dancing hadde sin premiere på kino.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette