Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Tips: Bruk eddik neste gang du vasker klær

Kilde: Shareably

Få av oss kan med hånda på hjertet si at vi bare elsker å vaske klær. Det er en ting man MÅ, ikke en ting man liker å drive med.

Stadig er det noen som har noen gode tips til hvordan vi på en enda bedre måte kan vaske her og der. Noen ganger er rådene gode, mens andre ganger holder vi oss til det «gode gamle».

Etter å ha lest om dette trikset, er det ikke spesielt fristende å vaske klær på en annen måte igjen. Så dette burde du få med deg!

Noen gang blitt oppgitt over flekker som ikke går vekk? Her er løsningen.

Illustrasjonsfoto / Bigstock

Neste gang du vasker burde du bruke eddik. Fyll rommet du vanligvis bruker til å ha tøymykner eller flekkfjerning i, med eddik. I følge Shareably fjerner eddik effektivt lukt fra klærne.

Det kan være veldig vanskelig å fjerne svettelukten fullstendig fra treningsklærne, men ved hjelp av eddik skal man altså bli kvitt lukten uten problem.

Det hevdes også at eddik bevarer fargen på klærne og holder de myke. Dette virker jo nesten magisk!

Du kan også bruke eddik på følgende måter til vasking av klær:

1. Som flekkfjerner. Fyll en sprayflaske med eddik og spray direkte på flekken. La det trekke inn en stund og vask antrekket.

2. Vask selve vaskemaskinen. For å få et bra resultat når du vasker klær er det avgjørende at selve maskinen også er ren. I følge Shareably kan du helle eddik i vaskemaskinen og kjøre en tom vask. Så blir den god som ny!

3. Som vi nevnte i punkt én kan man bruke eddik som flekkfjerner. Det er verdt å nevne som et eget punkt at eddik skal fungere utrolig bra på svette- og deodorantflekker. Alle vet at disse flekkene kan være skikkelig vanskelige greier. Prøv eddik!

4. Noen klær kan bli statiske etter en vask, eddik skal hindre dette fra å skje.

Genialt!

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)