Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Du trenger kun TO ingredienser for å lage denne fantastiske sjokoladekaken. NAM!

Egg og sjokolade er det eneste du trenger for å lage denne fantastiske kaken. Disse ingrediensene har man ofte allerede i skapet. Det er i hvert fall ikke vanskelig å få tak i egg og sjokolade.

3 egg, og 3 sjokoladeplater. Da har du det du trenger. Eggene skal skilles, og bollen med eggehviter skal inn i kjøleskapet. Imens skal sjokoladen smeltes.

Når dette er gjort kan eggehvitene mikses til den får en luftig, men fast konsistens. «Kremen» er tykk nok når du kan velte bollen uten at kremen faller/renner ut.

Eggeplommene skal blandes sammen med sjokoladen, og derfra er det relativt enkelt. Følg de enkle stegene som forklares i filmsnutten: Plutselig har du en elegant og smakfull sjokoladekake du kan servere i de flotteste lag.

Nå ble jeg sulten!

Vis kommentarer

Anbefalt

«En dag må jeg fortelle cellekameraten min i fengsel at jeg sitter inne på livstid fordi min dumme ektemann trodde han var morsom».

I dagens samfunn har vi blitt vant til at alt skal dokumenteres, med enten bilder eller video. Finnes det ikke bilder har det ikke skjedd, er den mentaliteten mange av oss har tilpasset seg. Nysgjerrigheten vår tar overhånd og vi har en konstant lyst til å få oppmerksomhet for de tingene vi ser og opplever.

Minn dine nærmeste på å aldri sitte med beina på dashbordet.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette