Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

BH-en synes ikke under kjolen - Smud.no
Foto: YouTube

Slik fikser du BH-en så den ikke synes under kjolen

Jeg tror alle kvinner kan kjenne seg igjen i dette problemet: du har funnet den perfekte ryggløse kjolen, så kommer endelig kvelden da du kan bruke den, men… du har ikke én eneste BH som funker med den.

Så, hva gjør du? Det er i hvert fall IKKE et alternativ å gå uten BH (for de fleste av oss), men det ser ikke bra ut å gå med den synlig heller. Denne dama har heldigvis funnet en løsning.

Ved hjelp av saks, sikkerhetsnåler, nål og tråd fikser hun BH-en enkelt slik at den bakerste stroppen ikke er synlig under en ryggløs kjole.

Dette tror jeg til og med JEG kan få til – og jeg har ikke sydd siden barneskolen.

Genialt!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette