Seksjoner:

© 2023 - Mita Media

Foto: YouTube

Jeg kan nesten garantere at du får veeldig fornøyde gjester med disse potetene

Kvinnen fra Home Adventure Cooking skal her vise oss en slags ny variant av de velkjente «Anna-potetene». Selv om tilberedningsmetoden er den samme ser resulatet ganske annerledes ut, kjempestilig dersom du ikke ønsker å lage så mange porsjoner om gangen.

Du starter med å smøre inn muffinsformen med smør før du skreller potetene. Kuttes tynt, gjerne på mandolinjern.

Legges i bolle og blandes med smeltet smør, parmesan, hvitløkspulver, salt, pepper og timian.

Blandingen vendes forsiktig sammen slik at potetskivene dekkes med den herlige smørblandingen.

Legges lagvis i formen. Toppes med timian og kvernet pepper.

Stekes på 190 grader i 55-60 minutter, eller til potetskivene er møre og du har fått en gylden og sprø overflate. La hvile i 5 minutter før du så topper med litt salt og revet parmesan.

Så da er det bare å si: Bon appétit!

Vis kommentarer

Anbefalt

Adrian Romoff er ni år gammel. Altså ganske ung. Som bestefar ville sagt: «Han har hele livet foran seg».

Er utseendet avgjørende for hvordan vi blir behandlet av våre medmennesker?

«Jeg drakk ikke alkohol fordi jeg skulle kjøre, så hvorfor er det jeg som må dø?»

Et lommetørkle kan være å anbefale, sjelden har vi vært vitne til en mer hjerteskjærende historie.

Det som startet som en greie noen oppfattet som noe snodig, har nå blitt en svært hjertevarmende rutine alle de forbipasserende setter stor pris på.

Når sulten ganger kan det være vanskelig å være fornuftig.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette