Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Hun samler sammen det nyvaskede håret i en T-skjorte. Sett når det tørker?

Metoden går på engelsk under navnet «plopping» eller «plunking», og tar for seg en prosess der du kan få naturlige, vakre krøller uten bruk av rettetang eller andre varmeskapende hjelpemidler.

Trikset har etter det ble publisert på Youtube hatt flere millioner seere, der mange kaster seg over bølgen i ren entusiasme.

– Jeg har brukt denne teknikken i et par uker nå, og har nærmest blitt målløs av resultatet. Tusen takk! Håret mitt har naturlige krøller, men på grunn av den lange lengden har håret en tendens til å bli frynsete dersom jeg lar de tørke som vanlig. Denne metoden er et rent mirakel, skriver Camilla.

Teknikken baserer seg på at du skal legge håret i en T-skjorte (eller annen type klesplagg) rett etter dusjen mens håret fortsatt er vått. Følg stegene med anbefalte produkter slik hun bruker i videoen, så kan du nyte godt av vakkert hår med nydelig krøller.

For en genial teknikk!

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette