Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Appelsin-gele - Smud.no
Foto: YouTube

Hun huler ut appelsinen for å fylle den med hva?! NAM!

Folkens, vi lever i 2019, og kjeks med sjokoladebiter holder ikke lenger mål når vi skal imponere ungene.

Selv er jeg ikke så fryktelig kreativ av meg når det kommer til sånne ting, men heldigvis det haugevis med andre mennesker som er det!

Denne moren skal være «mystery guest» på datterens skole (noe hun forteller innebærer å lese en bok for klassen og ta med noe snacks). Hun bestemmer seg for å lage appelsingelé og fy søren, dette tror jeg vil bli en suksess hjemme hos oss også (ingen trenger å vite at det ikke var min idé).

Slik går du frem:

Bruk en juicepresser for å få ut all saften fra appelsinen. Sil ut alle overflødige biter over en skål og mål cirka 4,1 desiliter. Bland cirka 1 desiliter sammen med en pakke gelatin i en kjele, la det stå i cirka fem minutter til gelatinen har løst seg opp.

I mellomtiden kan du hule ut appelsinene du nettopp presset ut saften fra. Når det er gjort kan det lønne seg å putte de tomme skallene i en muffinform eller lignende så de holder seg stående.

Nå burde gelatinen ha løst seg opp, så da legger du til resten av juicen i kjelen og varmer det på ovnen i cirka fire minutter, til gelatinen er helt smeltet og blandet med juicen. Hell deretter dette ned i de tomme appelsinskallene.

Sett i kjøleskapet i hvert fall fire timer, men gjerne over natten. Kutt de så opp som du ville gjort en vanlig appelsin, og voila, appelsinene er serveringsklare og de ser utrolig kule ut.

Skulle ønske jeg var like kreativ som denne moren!

Vis kommentarer

Anbefalt

Dette er historien om Noah. Gutten som ble født «uten hjerne».

Publikum ble vitne til en oppvisning i særklasse.

Dette er nesten ikke til å tro.

Den 15 måneder gamle jenta vet akkurat hva som må gjøres.

Det blir et tårevått øyeblikk for noen og enhver.

En eldre mann reiser seg og spør: «Har du ikke lagt igjen noe?»

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette