Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Det ser ut som et vanlig skap, men jeg ble totalt målløs da jeg så hva det kunne forvandles til

I takt med høyere boligpriser og det faktum at det ikke bygges nok boliger i forhold til befolkningsveksten, særlig i de store byene, blir folk nødt til å bo stadig trangere.

Det er dermed ikke sagt at du trenger å gi slipp på de aller fleste fasilitetene du vil ha i en større leilighet, dersom du velger å flytte inn i en ettroms på 25 kvm. Se bare her hvordan det italienske design- og arkitektteamet har kommet opp med innovative løsninger for hjemmet!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette