Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Blandingen helles over former med ost, skinke og løk

I en travel hverdag spekket med gjøremål er det fornuftig å effektivisere arbeidsoppgavene. Mer tid til overs betyr mer tid å bruke på ting du er glad i, som familie og venner.

One Pot Chef viser oss her hvordan vi kan lage porsjonsomeletter ved hjelp av en muffinsform med 12 formplasser.

Prosessen deles opp i to deler: Fyll og omelettmix. I dette tilfellet bruker han ost, skinke og løk, men her er det selvfølgelig bare fantasien som setter grenser.

Omelettblandingen består av egg, melk, nøytral olje og bakepulver. Formene sprayes med bakefett og fylles. Stekes ved 190 grader i 20-25 minutter.

Forslag til varianter:
– Spinat og fetaost
– Brokkoli og bacon
– Løk og pepperoni

Tips nr 2: Du kan også fryse ned omelettene og ta opp en og en ved en senere anledning.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette