Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Bilen var på full fart mot å synke, men ett viktig knep reddet livet hans

De aller fleste av oss vil fått panikk bare av tanken på å være fanget i en bil under vann. Personlig vet jeg at jeg helt sikkert hadde klønet det til, sløst med sekundene og ødelagt alle sjanser for å komme fra ulykken i live.

Derfor kan vi ikke få denne påminnelsen ofte nok: Det dreier seg om sekunder. Vet du hva du skal gjøre hvis du havner i en situasjon der bilen er på full fart mot å synke?

I filmsnutten under får vi vite hva som må gjøres og hvordan. Husk: Dette må gjøres i løpet av 30 sekunder. Etter ett minutt kan det være for sent.

De viser også frem en «dings» man kan kjøpe og ha i bilen, som kan være til stor hjelp i slike situasjoner.

Hvert sekund teller. Vit hva du skal gjøre.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette