Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Hun startet med å dyppe ballongen i sjokolade. Resultatet er herlig

Hyppen på en uforglemmelig dessertpresentasjon, spisbar sådan? Da har jeg kanskje akkurat det du trenger.

Trikset går ut på å smelte sjokolade til en temperatur på ca. 30 grader. Eller enkelt sagt, ca. fingertemperatur. Ballongene smøres inn med olje, dyppes og plasseres på et lite felt med smeltet sjokolade. Avkjøles i kjøleskap.

Nå er det bare fantasien som setter grenser for hva du ønsker å gjøre videre. Hva med å fylle skålene med en jordbær- eller pasjonsfruktmousse? Sjokoladepudding med krem? Lykke til!

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette