Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Kvinnen ville ikke gifte seg med mannen fordi han tjente for lite

Dette er ikke første gangen vi blir minnet om at man ikke skal dømme boken etter omslaget, og det blir neppe den siste.

Alle mennesker er forskjellige og vi tiltrekkes av ulike ting. En egenskap som er viktig for meg, er kanskje ikke like viktig for deg.

En ting burde vi likevel kunne være enige om. Det er ikke hvor mye du tjener som definerer deg, og det er ikke det som avgjør om andre liker deg eller ikke.

Kilde: DAMN!

Han spurte om hun ville gifte seg

En fattig gutt var forelsket i datteren til en veldig rik mann. Med en enorm kjærlighet for jenta, fridde gutten til henne. Dessverre sa den rike jenta nei. Hun forklarte det slik: «Din månedslønn tilsvarer mine daglige utgifter. Hvordan forventer du at jeg skal gifte meg med en som deg? Jeg kan aldri elske deg, så glem meg. Finn noen på ditt eget nivå».

Til tross for at gutten ble avvist på en brutal måte og egentlig helt uten grunn, kunne ikke gutten glemme jenta så lett. Ti år senere møtte de hverandre igjen, på et kjøpesenter.

Hun kjente ham umiddelbart igjen og sa: «Hei, hvordan har du det? Jeg er gift med en veldig smart mann, og han tjener over 150.000 kroner i måneden! Kan du slå det?»

Mannen hørte de smertefulle ordene fra kvinnen han pleide å ta vare på. Han holdt tilbake tårene og sa ingenting. Etter en liten stund kom kvinnens mann. Han kysset henne på kinnet. Idet mannen hennes oppdaget hvem som sto der med kona, slo han opp øynene og virket stresset. Han så på mannen og sa: «Sir? God ettermiddag! Jeg ser du har møtt min kone?»

«God ettermiddag til deg også, herr …?», sa mannen.

«Herr. Carter, Sir!» Mannen snudde seg til sin kone og sa: «Kjære, dette er sjefen min. Det er han som driver det største prosjektet jeg har jobbet med!»

Kvinnen ble målløs, og var ikke i stand til å si noe mer. Mannen bare smilte og sa: «Vel, herr Carter. Jeg er nødt til å komme i gang. Jeg har viktige ting å ivareta. Det var fint å se deg i dag. Ha en fin dag!» I noen minutter sto paret bare å stirret på mannen mens han gikk ut av kjøpesenteret.

Da kvinnen endelig klarte å rive seg ut av det enorme sjokket som hadde lammet henne, spurte hun sin mann: «Var det sjefen din?» «Ja, kjære. Han er en ydmyk person, men hans liv er en ganske trist historie. Det sies at han en gang elsket en dame, men hun dumpet ham fordi han bare var en fattig gutt på den tiden. På grunn av det, jobbet han hardt. Og fordi han er veldig smart, ble han ekstremt vellykket. Nå er han mangemillionær. Han tjener flere millioner i måneden. Dessverre kom han seg aldri over kjærlighetssorgen, og er derfor fortsatt ugift».

Mannen fortsatte: «Hvor heldig ville ikke den dama ha vært hvis hun hadde giftet seg med ham?»

Damen så totalt sjokkert ut og fikk ikke frem et eneste ord.

Aldri døm noen etter hvor mye de tjener.

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)