Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Da han skilte seg fra kona skrev han et brev til hennes nye kjæreste

Etter et brudd kan det være vanskelig å huske på de gode tingene. Det kan være vanskelig å huske hvor store og gode følelser man hadde for hverandre. Denne mannen skrev et brev til den neste personen som skulle ha et forhold med hans eks.

Det er rørende og hjerteskjærende på samme tid. Det minner oss på noe viktig: At et brudd ikke betyr at man slutter å være glad i personen.

Kilde: goodfullness.com

«Til den som elsker henne neste gang.

Hun er livredd for edderkopper. Så hvis du er ute sent med venner og hun sender deg en manisk melding fordi det er en på vinduet hennes, kan du vær så snill å dra dit for å drepe den. Hun får ikke sove hvis ikke den blir fjernet.

Hun er en typisk introvert. Noen ganger svarer hun ikke på timesvis og noen ganger ser du henne ikke på en hel uke. Ikke ta dette personlig. Hun trenger tiden til å ta vare på seg selv, og hun kommer til å fortelle deg hvor mye hun har savnet deg mens dere var borte fra hverandre.

Hun kommer til å bli veldig sjalu. Herregud, hun blir så sjalu. De brune øynene vil bli dyp grønne. Hun hater det med seg selv, og hun mener ikke å være slik. Husk at hun elsker deg. Fortell henne at du elsker henne også.

På dette emnet: Hun trenger konstant å bli beroliget. Fortell henne at du elsker henne og men det. Hvis du ikke kan gjøre det, forlat henne. Hun fortjener bedre enn det.

Det vil være kvelder hvor hun går ut og drikker litt for mye. Hun ringer deg for at du skal få henne hjem. Når du gjør det, vil hun prøve å holde deg oppe hele natten ved å kile deg og gjenta «Jeg elsker deg og beklager jeg er irriterende!» Hun er ikke irriterende. Men pass på at hun har rikelig med vann og ikke la henne sovne før hun drikker det, ellers blir hun i elendig form dagen etter.

Hun er den mest selvstendige kvinnen jeg kjenner. Men hun er så usikker, og det knuser hjertet mitt. Så når hun starter en krangel med: «Du elsker meg ikke!» Ikke bli sint. Minn henne på at du gjør det og fortell henne hvorfor. Så ordner det seg.

Katten kommer først. Alltid. Ikke noen gang tro noe annet.

Lag te til henne og husk på hvordan hun liker kaffen sin. Det vil hun legge merke til.

Når hun har får et angstanfall, hold rundt henne, stryk henne på ryggen og minn henne på at hun har medisiner om hun trenger det.

Hvis du ikke kan behandle henne som en prinsesse, la noen andre gjøre det. Den jenta fortjener hele verden.

Å miste henne er en smerte du aldri vil komme over. Din verden kommer til å knuse og brikkene vil aldri passe slik de pleide. Ikke la henne gå.

Hun vil elske deg med alt hun har. Vennligst gi henne det samme.

Jeg ber deg om å ikke såre henne. Hun er gull.

Gi henne alt, og hun vil gjøre det samme. Du vil aldri trenger å be universet om noe igjen.

Fra et navn du vil høre i forbifarten.»

Viktige ord!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det er imponerende hvor raskt eplene mister skallet sitt.

Mos bananer og bland det sammen med egg. Legg et par bringebær i hver form og hell blandingen over.

Selv har han mistet alt, likevel vil han hjelpe andre.

Stemningen dem i mellom er så god at den nærmest spretter ut av skjermen og treffer oss som ser på.

Det ser ut til at dette er et system som gjør det enklere å dra på handletur.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)