Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Faren skjeller ut legen når sønnens liv henger i en tynn tråd, men så skjer dette

Denne historien viser oss hvor viktig det er å ikke dømme andre mennesker. Det er fort gjort å tro det ene eller det andre om noen, på bakgrunn av hvordan vårt første møte med dem var.

Noen ganger handler det om hvilken situasjon man møter andre mennesker i, og til hvilket tidspunkt.

Det er ofte sånn at det skjuler seg ting bak fasaden. Vi kan ikke lese andres historie og bakgrunn uten å snakke med dem. Og hvis vi dømmer dem, lar vi kanskje være å finne ut mer om dem – og vi glemmer å være hyggelige og vise forståelse.

Tenk på denne historien neste gang du møter et menneske – og gi alle rundt deg muligheten til å vise hvem de er.

Kilde: Sunny Skyz

En dag på akutten

En lege ankom sykehuset i hastverk etter at han ble kalt inn for en haste-operasjon. Han tok telefonen med en gang, kledde på seg og dro direkte til akutten. Der fant han guttens far som stresset rundt og ventet på legen. Når han så doktoren, skrek han:

«Hvorfor brukte du så lang tid? Vet du ikke at livet til min sønn henger i en tynn tråd? Eier du ikke ansvarsfølelse?»

Legen smilte og sa:

«Jeg beklager, jeg var ikke på sykehuset, men jeg kom så fort jeg kunne etter at jeg fikk telefonen. Og nå håper jeg du kan roe deg ned slik at jeg kan gjøre jobben min».

«Roe meg ned?! Hva hvis din sønn var i det rommet nå? Ville du ha roet deg ned da? Hvis din egen sønn dør nå, hva ville du gjort?», sa faren med sint stemme.

Legen smilte igjen og svarte: «Jeg siterer bibelen: Av jord er vi kommet, til jord skal vi bli. Leger kan ikke forlenge liv, gå å be for din sønn, så skal vi gjøre vårt beste».

«Å gi råd når man ikke er bekymret er så lett», mumlet faren.

Operasjonen tok noen timer. Da den var ferdig kom legen ut smilende.

«Din sønn kommer til å klare seg».

Og uten å høre på farens respons løp han ut av sykehuset igjen, mens han sa: «Hvis du har noen spørsmål, spør sykepleieren».

«Hvorfor er han så arrogant? Han kunne ikke vente noen minutter en gang? Så jeg kunne ha spurt om min sønns tilstand», kommenterte faren når han så sykepleieren kort tid etter at legen hadde dratt.

Sykepleieren svarte med tårer i øynene: «Sønnen hans døde i går, i en bilulykke. Legen var i begravelsen da vi ringte ham på grunn av din sønns operasjon. Så siden han nå har reddet din sønns liv, løp han for å avslutte sønnens begravelse.

Ikke døm andre. Det er ikke alltid vi vet hva som har skjedd med dem.

Vis kommentarer

Anbefalt

Heldigvis oppdaget mor og far dette fort.

Det har alltid vært hennes største drøm å en gang kunne stå på scenen sammen med Celine Dion og fremføre en av hennes kjente sanger. Endelig ser drømmen ut til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)