Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Årsaken til at kvinnen endte opp med disse skadene er virkelig sjokkerende

Neste gang du vurderer å legge deg godt til rette i bilen, med beina på dashbordet, burde du tenke nøye gjennom saken. Etter at du har lest denne historien, håper vi du velger å la være.

Bethany Benson og hennes kjæreste var på vei hjem da det skjedde noe grusomt. Bethany nøt solen og hadde slengt «beina på bordet». Det neste som skjer er hjerteskjærende.

Nå ønsker hun å dele sin historie for å opplyse andre mennesker om denne faren.

Kilde: Faithtap via Driving

Kjæresten, som kjørte bilen, ble nødt til å stå på bremsene på grunn av en kjede-kollisjon foran dem. Likevel smalt bilen inn i en trailer.

Heldigvis overlevde begge ulykken – utrolig nok. Det ble 100 sting på kjæresten, men for Bethany var skadene enda større.

Fordi hun hadde hatt beina på dashbordet, slo airbagen seg ut og traff beina hennes hardt. Bethany fikk så sine egne knær smelt inn i øynene. Det er snakk om stor fart og mye trykk. Kjeven ble dratt ut av ledd, og hun fikk store skader i ansiktet.

Det mest alvorlige var skaden hun fikk i milten.

Bethany brakk begge beina og fikk store skader på dem. I tillegg til alt vi allerede har nevnt, skadet hun både syn og hørsel, samt at hun fikk alvorlige skader i hjernen på grunn av en blødning.

Hver eneste dag tar hun rundt 20 piller for å overleve smerten. Hun husker ikke selve krasjet, men hun må leve med følgene av den.

Livet hennes forandret seg brått. Nå jobber hun med å forbedre og opplyse om sikkerhet i bil. Det dreier seg spesielt mye om setebelte og airbag-sikkerhet.

Minn dine nærmeste på å ALDRI sitte med beina på dashbordet.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det blir selvsagt et fantastisk resultat når man blander to konger.

Dette fikk dem til å glemme. I hvert fall for en liten periode.

Vanligvis går det ikke så bra når ulike dyrearter møtes. Derfor er det som skjer i denne filmsnutten relativt overraskende.

Dette er en rørende videosnutt som forteller oss hvor stor betydning hørselen vår faktisk har. En jente på 29 år som har vært døv siden hun ble født får… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette